Om jag inte minns helt fel så är Unibet det största spelbolaget i Sverige och det största spelbolaget i hela Norden. Om man räknar antalet kunder alltså. Unibet är verkligen massiva och deras största problem är väl att se till att vidga sin verksamhet i resten av Europa. För på hemmaplan har de mer eller mindre redan maximerat sig själva.

Det som Unibet gör bra är väldigt mycket. Jag skulle definitivt kunna rekommendera Unibet om någon frågade mig om ett spelbolag som man kan lita på. De är så fruktansvärt stora och har så många pusselbitar i ordning.

Unibet är stora. Det är det inget snack om. Och man brukar säga att de allra största har råd att vara lite småaktiga eftersom kunderna alltid återkommer till dem förr eller senare. Det kanske är sant att de stora spelbolagen är lite småaktiga ibland (eller ofta), men jag tycker inte det är fallet med Unibet. Unibet erbjuder jättebra odds och inte minst på Premier League som jag helst spelar på. Där Unibet sticker ut som mest är oddsen på målskyttar. Om du till exempel vill spela på att Zlatan ska göra första målet så kan ett stort spelbolag säker erbjuda dig 3.10 gånger pengarna vilket måste anses som mycket lågt i de allra flesta sammanhangen. Unibet har ofta 4.50 på exakt samma spel. Jag säger inte att det är lönsamt att spela på 4.50 heller, men det är så klart en enorm skillnad på 3.10 och 4.50. I de allra flesta fallen, enligt min erfarenhet, så är det Unibet som get de bästa oddsen på målskyttar i Premier League. Detta kan naturligtvis ändras snabbt och du som läser den här texten kanske upplever tvärtom om Unibet har ändrat sin oddspolicy efter det här inlägget publicerades. Unibet är också i många andra avseenden bra tycker jag så om du vill spela någonstans så skulle jag säga att Unibet är ett av de bästa alternativen.

casino